Παραδοσιακό ή ενεργειακό τζάκι;
- Akis
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Λιγότερα
Περισσότερα
- Δημοσιεύσεις: 126
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
- #69
από Akis
www.tzakiamantas.gr
Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Παραδοσιακό ή ενεργειακό τζάκι; δημιουργήθηκε από Akis
Το παραδοσιακό τζάκι έχει το μεγάλο μειονέκτημα της μειωμένης θερμικής απόδοσης (περίπου 8%). Το υπόλοιπο 92% της θερμότητας που παράγεται καταλήγει στην καμινάδα. Επίσης, το παραδοσιακό τζάκι καίει πολλά ξύλα, διότι υπάρχει πλήρης απουσία ελέγχου της καύσης. Τέλος, με την τοποθέτηση διπλών τζαμιών στα σπίτια μας, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καπνίσματος και υγιεινής. Στην καλύτερη περίπτωση που το τζάκι δεν καπνίζει, δεν παύει να αποτελεί μια φυσική ρουφήχτρα της ζέστης που παράγει το καλοριφέρ και που καταλήγει στην καμινάδα.
Επιλέγοντας όμως ενεργειακό τζάκι επιτυγχάνουμε αυξημένη απόδοση θερμότητας, οικολογική δευτερογενή καύση, οικονομία καυσίμου (ξύλων), δυνατότητα διανομής του θερμού αέρα μέσω των αεραγωγών και ασφάλεια. Ένας από τους κυριότερους λόγους για να επιλέξουμε το ενεργειακό τζάκι εξ αρχής ως βασική πηγή θέρμανσης στο σπίτι μας είναι ότι το πετρέλαιο βλάπτει το περιβάλλον και επιβαρύνει οικονομικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Επιλέγοντας όμως ενεργειακό τζάκι επιτυγχάνουμε αυξημένη απόδοση θερμότητας, οικολογική δευτερογενή καύση, οικονομία καυσίμου (ξύλων), δυνατότητα διανομής του θερμού αέρα μέσω των αεραγωγών και ασφάλεια. Ένας από τους κυριότερους λόγους για να επιλέξουμε το ενεργειακό τζάκι εξ αρχής ως βασική πηγή θέρμανσης στο σπίτι μας είναι ότι το πετρέλαιο βλάπτει το περιβάλλον και επιβαρύνει οικονομικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
www.tzakiamantas.gr
Τζάκια - Ψησταριές Μαντάς Ι.Νικόλαος
Τζάκια - Ενεργειακά τζάκια -Μαντεμένια Τζάκια - Ψησταριές - Φούρνοι - Πυρόχωμα - Πυρότουβλα - Σαμότ - κεραμίδια
Last edit: by admin.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.159 δευτερόλεπτα